mit der Änderung des Gefühls, denkst du anders

Mit Veränderung des Denkens, anderes GefühlWelkom op de startpagina van onze site,


 

Luister je wel naar mij??
Ik heb ook wat te vertellen!!

Zomaar een zinnetje, voor de ene zegt het weinig en de ander kan het wel uitschreeuwen. Veel mensen met bijvoorbeeld een chronisch (pijn)aandoening zullen zich er ook in kunnen herkennen, want:

Leven met een chronische aandoening kent specifieke vragen en problemen. Als Deelgenoot heb ik ze stuk voor stuk doorlopen en ben ik mij hier zeer van bewust. Zo richt ik mij met mijn praktijk specifiek op deze doelgroep, de chronisch zieken en chronische pijnpatiënt..

Omdat een kwart van de bevolking leeft met een chronische aandoening kan mijn praktijk voor Integratieve aanpak en coaching een interessante aanvulling zijn op een bestaande netwerk van artsen en hulpverleners.

Lifecoaching is hierin een goed instrument om hierin te ondersteunen!


LIFEvitaal

In de huidige complexe maatschappij worden er steeds meer en vooral ook hogere eisen gesteld, zowel op het werk, in de privé-sfeer als de gehele samenleving. Je moet niet alleen veel presteren op je werk, maar ook thuis. Mensen ervaren daarom vaak onzekerheid, faalangst, niet weten wat ze willen, stress, problemen in de relatie enz. Het gevolg daarvan is dat hun leven niet loopt zoals ze willen.

Een coach zal inspireren en zo helpen bij de bevordering van een persoonlijke groei, het verbeteren van levensbalans, het ontdekken van levensdoelen en passies, het verbeteren van relaties bij het doorlopen van de verschillende levensfases.

Hij kijkt mee, naar diepere, meer onbewuste oorzaken van probleemsituaties. Geeft handvatten en methoden om innerlijke en uiterlijke conflicten op te lossen, onderliggende drijfveren te onderzoeken en zingevingvraagstukken te belichten. Samen met een lifecoach staat een cliënt stil bij de belangrijkste gebieden van het leven.

Belservice:

Om u het nog makkelijker te maken, hebben wij als extra dienstverlening een (TERUG)BEL SERVICE waar u door ons gebeld kan worden op door u gewenst tijdstip.

E- Consult:

Onze online hulpverlening is zeer laagdrempelig. Je kunt hier (desgewenst) anoniem aan deelnemen. We bieden online hulp, ondersteuning en een luisterend oor aan iedereen met problemen en of acute vragen. dit is echter geen vervanging  maar een aanvulling op de reguliere zorg en hulpverlening.

De mogelijkheden bestaan uit: Skype, Email en telfonische consulten

Holistisch / Complementair coachen!

Holistische Coaching is een brede kijk wat NIETS uitsluit. Het begrip ‘holistisch’ betekent dat de coach niet alleen kijkt naar de mentale of psychische factoren achter het menselijk gedrag, maar daar ook de lichamelijke, energetische en emotionele kanten van de mens en vraagstukken rondom zingeving bij betrekken.

Bij een ‘gezonde leefstijl’ gaat het over een gedragspatroon waarin aandacht is voor voldoende ontspanning, goede voeding en beweging. Waardoor klachten verminderen en worden voorkomen zoals slecht slapen, nek-, rug- of darmproblemen, je futloos voelen gedurende de dag of in het algemeen ‘niet goed in je vel zitten’. Deze coach brengt dus ook de nodige spirituele inzichten mee:

Spiritueel coachen!

Hoewel bij sommige spiritualiteit of religie een nare bijsmaak hebben gekregen, hoeft dat niet. Spiritualiteit en religie is vooral zingeving zoeken in levensvraagstukken en het besef dat wij mensen een klein onderdeel zijn in een veel grotere eenheid. Spirituele Coaching is een begeleidingsvorm die je helpt om bewuster te functioneren en er vanuit gaat dat zelfvertrouwen, innerlijke kracht en intuïtie onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Nieuws

Feed

07.12.2016

Opening van af Januari 2017

Het was nog even spannend, maar alle uitslagen laten na jaren een positief beeld zien, zo werd dus een periode van hard revalideren afgesloten. Waar het nog minder positief was wordt het de komende jaren heel...   mehr


07.10.2016

Inzet van Training en therapiehond.

Hoe ervaar je beter als in de praktijk, welke invloed heeft jou lichaamstaal op de ander, ervaar het NU.   mehr


07.10.2016

MENTRAI een FEIT!

Na jaren actief geweest te zijn onder de naam SANITATEM VITAM, Gaan we verder als MENTRAI om u nog beter van dienst te zijn.   mehr


Lotgenotencontact.

WAT BEZIELT JE?

Die vraag zal je vast wel eens gesteld zijn, een vraag die je zelfs misschien wel aan je zelf stelt. Een vraag welke meestal ook niet in lotgenoten- groepen aan bod komt.

https://www.facebook.com/ Wat bezielt je?

Is een overkoepelende groep waar je als DEELgenoot met elkaar kan praten. Waar we willen inspireren, waar we kijken naar 'toegevoegde waarde' in plaats van verliezen.