mit der Änderung des Gefühls, denkst du anders

Mit Veränderung des Denkens, anderes GefühlOp deze pagina zullen wij ons nader voorstellen,

'The POWER off teamwork'

MENTRAI denkt in kracht, omdat ieder zijn eigen kwaliteiten heeft moet je als team die kwaliteiten ook durven neer zetten. SAMEN bereik je vaak net iets meer. Om dit mogelijk te maken is een samenwerking aangegaan met diverse behandelaars, bovendien is zelfs de opzet deze samenwerking te verbreden tot breed netwerk.

Ons team

Johan Veldhuizen, CEO

Johan Veldhuizen, CEO

Positie Dagelijkse leiding / 1ste aanspreekpartner

info: Johan is de oprichter en uitvoerende kracht achter MENTRAI. Hij heeft een compleet nieuw spel gecreëerd in het overleg met gemeentes en organisaties, bijvoorbeeld de Raad vande kinderbescherming. De focus van Johan zijn werk is gericht op het beïnvloeden van de resultaten die geboekt worden door de clientèle maar ook bij organisaties en gemeentes. Hij deelt bijzonder waardevolle inzichten die de prestaties drastisch verhogen en komt tot de kern van de uitdagingen. Johan kijkt dan ook graag naar de vastgeroeste gewoontes maar ook het aangeleerde gedrag binnen systemen en patronen.

Gerda de Zwaan

Gerda de Zwaan

Positie Vrijwilliger en Buddy

Info: Gerda is vooral actief als BUDDY, ze fungeert als katalysator. door haar unieke benadering in het aanpakken van stagnerende ontwikkelingen. Gerda’s bekwaamheid en precisie om te spiegelen maar ook te trainen in het op lossen van complexe en uitdagende problemen heeft haar, een actief lid gemaakt van ons team. Met haar eigen ervaring, maar ook haar kennis in patronen en systemen, haar open confronterende wijze van communicatie is ze ook binnen het team een gewaardeerde spiegel.

Link: https://www.facebook.com/wittezwanen.nl/

Marie-José Zwijnenberg

Marie-José Zwijnenberg

Positie Samenwerkingsverband als Zelfstandige. / Psychologe

Info: Marie-José ondersteund ons in de begeleiding en behandeling van mensen met psychische of emotionele problemen. Ze heeft veel ervaring met trauma therapie en jarenlang gewerkt met mensen die een brandongeval hebben meegemaakt. Ook haar benadering is holistisch, deze holistische benadering gaat uit van het standpunt dat het geestelijke en spirituele welbevinden van een mens niet los kan worden gezien van zijn totale levensstijl en wereldbeeld. Patroonherkenning en persoonlijke energiebeheer spelen hierbij een belangrijke rol.

Link: https://www.psychologenpraktijkmjz.nl

Jeroen van Deelen

Jeroen van Deelen

Positie Zelfstandige / Mentor / Trainer

Info: Met al zijn ervaringen, leerscholen & voorbeelden, helpt hij al enkele jaren jong en oud(er) met het zoeken naar hun weg om beter te leven. In 1998 kreeg Jeroen zelf de diagnose Ziekte van Bechterew. Hij kwam hierdoor in een medische molen van reguliere therapie en medicatie terecht. Hij had al snel het gevoel dat het anders kon. Eigenwijs als hij was, is hij gaan experimenteren met voeding, beweging en stressbeperking. Jeroen is daarnaast actief in het begeleiden van jongeren, in een thuissituatie of in leefgroepen en is zo een waardevol breed inzetbaar team lid.

Link: https://www.andersactief.nl